Massivträhus av kvalitet

Skapa ditt drömhem för en hållbar framtid.

Att bygga massivträhus kommer med många fördelar.

Massivträhus tillverkas av bästa kärnvirke från svenska skogar som limmas ihop till ett massivt väggblock och sedan isoleras med miljövänlig träfiberisolering.

Flexibla planlösningar

Samtliga av våra massiva träväggar är bärande och ger dig friheten att skapa öppna och flexibla hem som passar dina önskemål.

Naturlig och hälsosam inomhusmiljö

Att bygga med massivt trä skapar en naturlig och hälsosam inomhusmiljö för dig och din familj.

Stabilitet

Vi bygger stabila hus som står emot tidens påfrestningar, vilket ger dig trygghet för framtiden.

Slipp fuktproblem

Vår konstruktion minimerar risken för fuktproblem eftersom diffusionsöppna material låter väggar och tak ”andas” naturligt.

Miljövänligt

Vi strävar efter hållbara bygglösningar för en grönare framtid. Genom att välja massivt trä används hela 98 % förnyelsebara material i form av trä och träfiberisolering. Med en hög andel trä ökar också värmetrögheten vilken innebär minskad energiförbrukning.

Prisvärt

Kvalitet behöver inte vara dyrt. Vi erbjuder prisvärda alternativ för att göra ditt drömhem till verklighet.

Miljöanpassade trähus

Vårt grundmaterial, massivträ, är av svenskt ursprung och helt igenom förädlat i Sverige. En närhet som ger trygghet och ett ursprung som ger kvalité och funktion. Genom hela vår konstruktion har vi naturliga material såsom i första hand trä och träfiber. Ekologiska och miljövänliga material genom hela husets konstruktion. Då vi inte använder plast eller andra konstgjorda material i väggarna, hjälper vi huset att andas och värnar samtidigt om miljön. Den eventuella kondens som kan bildas i alla typer av husväggar ”andas ut” på ett naturligt sätt, istället för att som med traditionella väggar stängas inne med plasten.

trähus
Massivträhus

Hus efter dina önskemål

Vi bygger unika hus tillsammans med er och våra arkitekter. Här kan vi anpassa och skapa hus som ni drömmer om och tänja på de arkitektoniska gränserna samtidigt som vi främjar hållbart och miljövänligt byggande.

Lång tradition med limträhus

Hemligheten med vårt väggblock är att det är baserat på samma byggteknik som användes i början av 1900-talet. Dessa hus som står friska än idag, är grunden till vår moderniserade tillverkning av massiva väggblock.